Skip to main content

Segway rijden in Drenthe

Segway rijden in Drenthe is puur genieten. Vooral de Drentse natuur is prachtig om een Segway tour te organiseren. Drenthe staat natuurlijk bekend om de hunebedden en daarnaast heeft Drenthe prachtige heiden. Wil je Segway rijden in Drenthe of heb je nog vragen of wensen, neem dan gerust contact met ons op.


Bel ons op: 085-902 9941

Tourmogelijkheden

Segway Workshop: v.a. € 950 
Segway-Tour wisselprogramma: v.a. € 49,50 p.p. (min. 36 pers)
Volledige Segway-Tour: € 74,50 p.p. (min. 24 pers)
Geheel verzorgde dag: Op aanvraag
Prijzen zijn excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeur(s).
Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
 • Assen; graag laten wij je de hoogtepunten van Assen zien op een Segway. Tijdens de tour zullen wij langs de schaapskooi komen, het Poepenhemeltje en over de Kampsheide rijden. De Segway tour zal eindigen in het centrum van Assen waar er opties zijn voor een lunch of diner.
 • Gasselte, waar je de tour kunt beginnen of eindigen met een kop koffie en gebak. De Segway tour zal gaan langs het Oude Spoorgat, het oude station, langs de golfbaan en langs de Grensweg naar het Brummelpad.
 • Natuurtour Dwingeloo; deze tour is gericht op de prachtige natuur die Drenthe biedt. De Segway tour gaat langs de schaapskooi, over de Dwingeloosche heide en door het Nationaal Park Dwingelderveld. Segway rijden in Drenthe is echt een prachtige ervaring!

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Je bericht