Skip to main content

Segway rijden in Flevoland

Segway rijden in Flevoland is een fantastische ervaring. Flevoland bestaat nog niet eens zolang, want het is namelijk pas drooggelegd vanaf 1942. Hierdoor is het een polder: het water er omheen staat hoger dan het land waarop we rijden! Flevoland bestaat uit drie delen: de Noordoostpolder, Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Daarnaast beschikt Flevoland over een bijzonder natuurgebied, de Oostvaardersplassen. Dit is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Segway rijden is hier echt prachtig!


Bel ons op: 085-902 9941

Tourmogelijkheden

Segway Workshop: v.a. € 950
Segway-Tour wisselprogramma: v.a. € 49,50 p.p. (min. 32 pers)
Volledige Segway-Tour: € 74,50 p.p. (min. 20 pers)
Geheel verzorgde dag: Op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeur(s).

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
  • Oostvaardersplassen; deze Segway tour gaat voor een deel door Lelystad, de hoofdstad van Flevoland. Daarnaast gaat deze Segway tour ook door het prachtige natuurgebied van Flevoland. De Oostvaardersplassen is bekend geworden door de film de Nieuwe Wildernis. Er zijn vele wilde dieren te zien, zoals paarden en herten die in grote kuddes leven.
  • Bataviatour; deze tour zal starten en eindigen bij de Bataviawerf, hier ligt het nagebouwde VOC schip, De Batavia. Na de Segway tour is het mogelijk hier een rondleiding te krijgen. De tour zal gaan langs de Bataviahaven en door een mooi natuurgebied gaan. Segway rijden in Flevoland is een fantastische manier om onze jongste provincie eens echt goed te bekijken.

    Naam (*)

    E-mail (*)

    Telefoonnummer (*)

    Je bericht