Skip to main content

Segway rijden in Friesland

Segway rijden in het hoge noorden van Nederland? Kies dan voor de provincie Friesland. Hier liggen nog uitgestrekte weilanden en dus kun je nog echt ver kijken. Friesland is de provincie van de meren, kleine riviertjes en kanalen. Hierdoor doen veel mensen in Friesland aan watersport. De kleine authentieke dorpjes en het uitgestrekte landschap vormen een bijzonder plaatje dat iedere Nederlander eens vanaf een Segway zou moeten bekijken.


Bel ons op: 085-902 9941

Tourmogelijkheden

Segway Workshop: v.a. € 950
Segway-Tour wisselprogramma: v.a. € 49,50 p.p. (min. 36 pers)
Volledige Segway-Tour: € 74,50 p.p. (min. 24 pers)
Geheel verzorgde dag: Op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeur(s).

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
  • Leeuwarden de hoofdstad van Friesland. Tijdens de Segway tour rij je langs de Grote Jacobijnerkerk, het oudste monument van Leeuwarden. Langs de Oldehove, een onafgebouwde scheve kerktoren, waarna wij door de Blokhuispoort terecht komen bij het eindpunt van de Segway tour. Na de tour is het mogelijk om wat te eten en te drinken.
  • Grou is een mooi voorbeeld van een authentiek Fries dorp. Grou is gelegen aan het water en heeft over mooie plekjes die wij je graag op de Segway laten zien. Zo kunnen wij met de Segways met een pontje over het water om zo door de uitgestrekte weilanden te kunnen rijden. Segway rijden in Friesland is echt een aanrader!

    Naam (*)

    E-mail (*)

    Telefoonnummer (*)

    Je bericht