Skip to main content

Segway rijden in Gelderland

Segway rijden in Gelderland heeft iets unieks. De provincie Gelderland heeft vele prachtige plekken, het mooie Randmeer, de prachtige groene Veluwe of de zandverstuiving Beekhuizerzand. Kortom in het midden van prachtige natuur en centraal gelegen. Naast deze natuur bezit Gelderland ook mooie steden en waarmee kun je deze mooie plekken beter ontdekken dan op een Segway? Vanaf elke locatie zouden wij samen met jou en je groep kunnen vertrekken. Inmiddels hebben wij veel ervaring op gedaan in Gelderland, daarom geven wij je graag een aantal voorbeeldtours. Heb je hier vragen over neem dan gerust contact met ons op!


Bel ons op: 085-902 9941

Tourmogelijkheden

Segway Workshop: v.a. € 950
Segway-Tour wisselprogramma: v.a. € 49,50 p.p. (min. 32 pers)
Volledige Segway-Tour: € 74,50 p.p. (min. 20 pers)
Geheel verzorgde dag: Op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeur(s).

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
 • Arnhem; deze tour begint in het prachtige Sonsbeekpark in het midden van Arnhem en zal vervolgens door de binnenstad van Arnhem gaan. Het is mogelijk om de Segway tour te maken samen met de stadsgids. De stadsgids zal jou onderweg alles vertellen over Arnhem.
 • Harderwijk; wij hebben meerdere vertrekpunten in Harderwijk. Harderwijk is zo uniek, omdat wij je in één tour bos, water en stad kunnen laten zien.
 • Veluwe; de Veluwe is waar het voor ons allemaal ooit begon. Het is er prachtig groen, rijdt comfortabel over de fietspaden en het is zeer rustig rijden door de bossen of over de heide. Het maakt het Segway rijden op de Veluwe tot een magische ervaring.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Je bericht