Skip to main content

Segway rijden in Groningen

Groningen leent zich prima voor het rijden met de Segway. De provincie Groningen heeft van alles in huis, van stad tot natuur. Er gaat immers niets boven Groningen! De stad Groningen is het culturele hart van de provincie. Daarnaast ligt in Groningen het Nationaal Park Lauwersmeer en zijn er vele mooie oude kerken en prachtige gebouwen te bekijken. Kijk voor onze Segway arrangementen op de link of klik hier mogelijkheden voor Segway’s op locatie!


Bel ons op: 085-902 9941

Tourmogelijkheden

Segway Workshop: v.a. € 950
Segway-Tour wisselprogramma: v.a. € 49,50 p.p. (min. 36 pers)
Volledige Segway-Tour: € 74,50 p.p. (min. 24 pers)
Geheel verzorgde dag: Op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeur(s).

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
  • Segway rijden in Groningen, een Segway tour door de hoofdstad van… Groningen! Tijdens deze Segway tour komt u langs de Martinitoren, de Grote Markt en het Groninger Museum. Het is mogelijk om dit museum voor of na de Segway tour te bezoeken. Vergeet ook het prachtig gerestaureerde NS-station niet! Het is ook mogelijk om tijdens de Segway tour een drankje te nuttigen bij een leuk restaurant op de Vismarkt of in het centrum van Groningen.
  • Winschoten; tijdens de tour zullen wij langs drie molens komen. Daarnaast zullen wij ook met de Segway langs historische locaties rijden, zoals het Joods monument en de Evangelische-Lutherse kerk. Segway rijden in Groningen staat garant voor plezier en prachtige uitzichten!

    Naam (*)

    E-mail (*)

    Telefoonnummer (*)

    Je bericht