Skip to main content

Segway rijden in Noord-Brabant

Ga Segway rijden in Noord-Brabant, de provincie van de gezelligheid en carnaval! Maar Noord-Brabant is tevens de provincie van de mooie natuurgebieden en steden. Verken de omgeving van de Efteling en van maar liefst vier Nationale Parken. Hier vandaan zullen onze tours eventueel kunnen beginnen of eindigen met de Segway.


Bel ons op: 085-902 9941

Tourmogelijkheden

Segway Workshop: v.a. € 950
Segway-Tour wisselprogramma: v.a. € 49,50 p.p. (min. 36 pers)
Volledige Segway-Tour: € 74,50 p.p. (min. 24 pers)
Geheel verzorgde dag: Op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeur(s).

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
  • Segway rijden in Breda, de Bourgondische stad van Nederland en daar is altijd wel wat te beleven. De tour zal gaan over de Grote Markt, langs de haven, langs Onze-Lieve-Vrouwekerk en door het stadspark Valkenberg dat achter het Kasteel van Breda ligt. En waar sluiten wij deze tour mee af? Met een gezellig Brabants biertje!
  • Segway rijden in Den Bosch, de tour zal starten bij de Sint Janskathedraal, vervolgens zullen wij door de Uilenberg rijden, wat één van de leukste buurten is in het centrum van Den Bosch. Deze Segway tour is te beginnen of af te sluiten met de lekkere en bekende Bossche bollen. Maakt dat het Segway rijden in Noord-Brabant niet extra leuk?!

    Naam (*)

    E-mail (*)

    Telefoonnummer (*)

    Je bericht