Skip to main content

Segway rijden in Noord-Holland

Segway rijden in de provincie Noord-Holland? Een heel goed idee! Noord-Holland staat bekend om de vele bloembollen die er geteeld worden, de bekendste daarvan is natuurlijk de tulp. Omdat Noord-Holland aan de kust ligt heeft het vele stranden en duingebieden, maar het is ook de provincie van de grote steden van ons land zoals Amsterdam en Haarlem. Uitstekende steden om te verkennen met een Segway!


Bel ons op: 085-902 9941

Tourmogelijkheden

Segway Workshop: v.a. € 950
Segway-Tour wisselprogramma: v.a. € 49,50 p.p. (min. 40 pers)
Volledige Segway-Tour: € 74,50 p.p. (min. 28 pers)
Geheel verzorgde dag: Op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeur(s).

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
 • Segway rijden in Amsterdam; de grootste stad van Nederland. De Segway tour zal plaatsvinden in het centrum van Amsterdam, wat een echte uitdaging vormt met het dagelijkse verkeer van de stad. Je komt langs alle toeristische plekken zoals: de Dam, het Leidseplein, het Rembrandtplein, de Magere brug en de Wallen. Segway rijden in Amsterdam is echt een sensatie!
 • Duiventour; Noord-Holland ligt aan de kust en daarom moet je natuurlijk ervaren hoe het is om op een Segway door de duinen te rijden. Heuveltje op, heuveltje af en je wordt er niet eens moe van!
 • Segway rijden in Haarlem; Haarlem wordt ook wel klein Amsterdam genoemd en is de hoofdstad van Noord-Holland. Tijdens de tour zullen wij over bekende Grote Markt, door de winkelstraten en langs de twee beroemdste molens van Haarlem (de Adriaan molen en de Eenhoorn) rijden. Segway rijden in Noord-Holland is ronduit geweldig!

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Je bericht