Skip to main content

Segway rijden in Overijssel

Segway rijden in Overijssel? Wat een uitstekende keuze! Overijssel is de provincie van cultuur, maar kent ook nog eens een prachtige natuur met de prachtige rivier de IJssel of het nationale natuurpark de Weerribben. Een prachtige plek om met de Segway te verkennen! Overijssel telt ook vele musea en cultuurrijke steden. Een combinatie van natuur en cultuur is ook mogelijk tijdens een Segway tour in de provincie Overijssel. Graag geven wij je enkele voorbeeldtours, maar als je op een andere plek in Overijssel graag een Segway tour wilt is dit uiteraard mogelijk, neem dan gerust contact met ons op!


Bel ons op: 085-902 9941

Tourmogelijkheden

Segway Workshop: v.a. € 950
Segway-Tour wisselprogramma: v.a. € 49,50 p.p. (min. 36 pers)
Volledige Segway-Tour: € 74,50 p.p. (min. 24 pers)
Geheel verzorgde dag: Op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeur(s).

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
  • Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. Met deze Segway tour kom je langs alle high-lights van de stad Zwolle. De tour gaat langs de Peperbus, dit is de bekendste toren in Zwolle. Door de Sassenpoort op naar de Librije, het viersterrenrestaurant dat gevestigd is in Zwolle. Er wordt geëindigd bij het mooie museum de Fundatie. Het is mogelijk om het museum na de tour te bezoeken!
  • Berkum; startend in het dorpje Berkum laten wij je graag de prachtige uiterwaarden zien van de Overijsselse Vecht. Het is een prachtig stukje natuur dat je goed kunt bekijken vanaf de Segway.

    Naam (*)

    E-mail (*)

    Telefoonnummer (*)

    Je bericht