Skip to main content
Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 085-902 9941

Familiefeestje? Ga met de hele familie op de Segway!

Segway rijden tijdens een familiefeestje of familiedag? Het is misschien niet het eerste waar je aan hebt gedacht, maar het is dé perfecte activiteit! En het mooie is dat Segway-Tour alles voor jou en je familie regelt. En misschien denk je: Is dat wel veilig? Het antwoord is JA, want iedereen krijgt vooraf een uitgebreide training van onze ervaren Segway instructeur. Na deze training kan iedereen vol vertrouwen een Segway besturen. Vaders, moeders, ooms, tantes, neven, nichten en zelfs oma kan dan veilig Segway rijden. Er is geen twijfel mogelijk over de leukste activiteit voor een familiefeest of familiedag, want Segway rijden is het allerleukste wat er is!

De hele familie op een Segway? Plezier, veiligheid en avontuur gaan hand in hand!

Een Segway is de ideale manier om een omgeving te verkennen. Natuur of stad, het maakt de milieuvriendelijke Segway niets uit, want hij kan overal uit de voeten. Geniet van de buitenlucht, de omgeving en van je familie. Plezier, avontuur en het gevoel van samenzijn zal jullie familiefeestje tot een groot succes maken. Bij Segway-Tour regelen we graag de rest. Laat ons jullie wensen weten en wij doen er alles aan om het te regelen. Heb je nog vragen of wil je ervaren hoe een Segway aanvoelt? Neem dan gerust contact met ons op!

Segway rijden tijdens de familiedag, gegarandeerd plezier!

Heb jij een eigen locatie voor een Segway tour in gedachten of wil je samen met je familie Segway rijden in een mooie omgeving? Voor dat laatste nodigen wij jou graag uit om eens te kijken op onze pagina voor Segway arrangementen. Onze arrangementen nemen alle eventuele organisatiezorgen bij je weg want wij zullen alles voor je regelen. Van Segway training tot het verzorgen van de innerlijke mens, alles kan geregeld worden! Laat je dus snel inspireren op deze pagina en maak van jouw familiedag of familieuitje een onvergetelijke herinnering!

Segway rijden is geweldig als activiteit voor een familiedag, maar weleens gedacht aan bedrijfsuitjes op de Segway? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op de link of vul onderstaand contactformulier in:

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Je bericht

  OP LOCATIE

  Heb jij een bedrijfsfeestje of personeelsuitje te organiseren en moet dat op een speciale plek gebeuren? Denk eens aan een Segway! Op deze pagina voor Segway’s op locatie vind je hierover alle informatie!

  Lees verder…

  ARRANGEMENTEN

  Segway-Tour biedt allerlei soorten Segway arrangementen. Omdat de Segway op iedere ondergrond uit de voeten kan, zijn de mogelijkheden eindeloos. Stad of natuur, de Segway rijdt je rond en laat jou samen met jouw gezelschap genieten van de omgeving. Segway-Tour biedt verschillende arrangementen en tours die je langs de mooiste plekken leidt en je op de meest fantastische plekken laat stoppen voor een hapje en een drankje. Kijk snel op deze pagina voor Segway arrangementen en doe inspiratie op voor jouw volgende feestje!

  Lees verder…