Skip to main content

Segway rijden in Utrecht

Segway rijden in Utrecht is een fantastisch idee. Utrecht is de kleinste provincie van Nederland en ligt mooi centraal. Utrecht heeft vele leuke stadjes maar bezit ook mooie natuurgebieden, zoals het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Kortom Utrecht is van alle markten thuis en leent zich perfect voor Segway tours.


Bel ons op: 085-902 9941

Tourmogelijkheden

Segway Workshop: v.a. € 950
Segway-Tour wisselprogramma: v.a. € 49,50 p.p. (min. 36 pers)
Volledige Segway-Tour: € 74,50 p.p. (min. 24 pers)
Geheel verzorgde dag: Op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeur(s).

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
 • Segway rijden in Utrecht de hoofdstad van Utrecht. Het is een mooie stad, met kleine straatjes en smalle grachten. Tijdens de Segway tour zullen wij rijden door het centrum van Utrecht en langs de Domtoren, de Janskerk en de Domkerk komen. Voor, na of tijdens de tour is het mogelijk om een drankje te nuttigen en om iets te eten.
 • Segway rijden in Amersfoort; een knusse stad gelegen in Utrecht. Tijdens de tour komen wij langs de Onze Lieve Vrouwentoren en de route zal ons via de Koppelpoort leiden.
 • Utrechtse Heuvelrug; dit is het Nationale Park van Utrecht. Tijdens de tour zullen wij rijden over de heide, door de bossen, langs de kastelen en landgoederen. Segway rijden in Utrecht is echt een geweldige ervaring!

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Je bericht