Skip to main content

Segway rijden in Zuid-Holland

Segway rijden in Zuid-Holland is echt geweldig! De Randstad ligt voor een groot deel in Zuid-Holland, maar als je dat eenmaal achter je laat, dan kom je in het oer-Hollandse polderlandschap terecht. In Zuid-Holland liggen bekende steden zoals Rotterdam, Den Haag en Delft maar het kent ook rustige plekken. Een perfecte provincie dus om op de Segway te ontdekken!


Bel ons op: 085-902 9941

Tourmogelijkheden

Segway Workshop: v.a. € 950
Segway-Tour wisselprogramma: v.a. € 49,50 p.p. (min. 40 pers)
Volledige Segway-Tour: € 74,50 p.p. (min. 28 pers)
Geheel verzorgde dag: Op aanvraag

Prijzen zijn excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeur(s).

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
 • Segway rijden in Rotterdam; het is mogelijk om deze tour te beginnen bij de Euromast en die voor of na de tour te beklimmen. Het is ook mogelijk om een tour door de binnenstad van Rotterdam te boeken.
 • Segway rijden in Den Haag; deze stad staat natuurlijk bekend om de politiek want de volksvertegenwoordiging zetelt er. Tijdens de tour zullen wij door de Vogelwijk rijden, door de binnenstad en langs het Binnenhof.
 • Segway rijden in Leiden, de knusse stad van deze provincie. Tijdens de tour zullen wij door de binnenstad van Leiden rijden met de Segway en onder andere langs molen De Put komen en door de Doelenpoort rijden. Segway rijden in Zuid-Holland is een prachtige ervaring!

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Je bericht