Skip to main content
Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 085-902 9941

Segway arrangementen. Heerlijk gemakkelijk plezier maken!

Segway-Tour biedt allerlei soorten Segway arrangementen. Omdat de Segway op iedere ondergrond uit de voeten kan, zijn de mogelijkheden eindeloos. Stad of natuur, de Segway rijdt je rond en laat jou samen met jouw gezelschap genieten van de omgeving. Segway-Tour biedt verschillende arrangementen en tours die je langs de mooiste plekken leidt en je op de meest fantastische plekken laat stoppen voor een hapje en een drankje. Kijk snel op deze pagina voor Segway arrangementen en doe inspiratie op voor jouw volgende feestje!

Segway-Tour Arrangementen: Maak plezier en laat je verzorgen!

Bij Segway-Tour willen wij graag ontzorgen. Jij hebt jouw feestje, vriendendag, familiedag of bedrijfsuitje en je wilt plezier maken, genieten en teambuilden. Wij snappen dat en daarom zorgen wij ervoor dat jij je alleen daarmee bezig hoeft te houden. Bij Segway-Tour doen wij de rest. Op deze pagina vind je verschillende Segway arrangementen waar alles piekfijn is geregeld. Van Segway training tot de verzorging van innerlijke mens. Mocht je wensen hebben over onze Segway arrangementen of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zitten voor jou klaar om je alles te vertellen over onze Segway arrangementen!

Veilig Segway rijden op de mooiste plekken met de arrangementen van Segway-Tour.

Dat Segway rijden, is dat wel veilig? Wij durven daar volmondig JA! op te zeggen. Bij ieder Segway arrangement zit een Segway training verzorgd door een onze ervaren instructeurs. Onze jarenlange ervaring leert ons dat bijna iedereen na deze training met vertrouwen en veilig de straat op kan met de Segway. Wil je zelf weten hoe het voelt, zodat je zelf een inschatting kunt maken? Neem dan gerust contact met ons op en ervaar geheel vrijblijvend het gevoel van de Segway!
Laat je inspireren op onze pagina voor Segway arrangementen en als je vragen of wensen hebt dan helpen wij jou graag!

BEDRIJFSUITJES

Ben je op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor jullie aankomend bedrijfsuitje? Kies dan voor een Segway tour en je bent verzekerd van een geweldige activiteit in de buitenlucht. Plezier, behendigheid, teambuilding en avontuur komen allemaal samen als je kiest voor een bedrijfsuitje op de Segway!

Lees verder…

OP LOCATIE

Een Segway is een vervoersmiddel dat op iedere ondergrond uit de voeten kan. In de stad of off-road, de Segway brengt je op iedere plek waar jij maar wilt. Door zijn natuurvriendelijke en geluidloze karakter ben je ook nog eens het milieu niet tot last. Heb jij een bedrijfsfeestje of personeelsuitje te organiseren en moet dat op een speciale plek gebeuren? Denk eens aan een Segway! Op deze pagina voor Segway’s op locatie vind je hierover alle informatie!

Lees verder…