Skip to main content
Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 085-902 9941

BEDRIJFSUITJES


Ben je op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor jullie aankomend bedrijfsuitje? Kies dan voor een Segway tour en je bent verzekerd van een geweldige activiteit in de buitenlucht. Plezier, behendigheid, teambuilding en avontuur komen allemaal samen als je kiest voor een bedrijfsuitje op de Segway!

Lees verder…

ARRANGEMENTEN

Segway-Tour biedt allerlei soorten Segway arrangementen. Omdat de Segway op iedere ondergrond uit de voeten kan, zijn de mogelijkheden eindeloos. Stad of natuur, de Segway rijdt je rond en laat jou samen met jouw gezelschap genieten van de omgeving. Segway-Tour biedt verschillende arrangementen en tours die je langs de mooiste plekken leidt en je op de meest fantastische plekken laat stoppen voor een hapje en een drankje. Kijk snel op deze pagina voor Segway arrangementen en doe inspiratie op voor jouw volgende feestje!

Lees verder…

Segway op locatie? Segway-Tour regelt het door heel Nederland!

Een Segway is een vervoersmiddel dat op iedere ondergrond uit de voeten kan. In de stad of off-road, de Segway brengt je op iedere plek waar jij maar wilt. Door zijn natuurvriendelijke en geluidloze karakter ben je ook nog eens het milieu niet tot last. Heb jij een bedrijfsfeestje of personeelsuitje te organiseren en moet dat op een speciale plek gebeuren? Denk eens aan een Segway! Op deze pagina voor Segway’s op locatie vind je hierover alle informatie!

Segway huren op een locatie die jij bepaalt? Bij Segway-Tour kan het!

Met de huur van een Segway op locatie ben je verzekerd van plezier en avontuur voor jong en oud. Het rijden op een Segway mag er dan misschien wat bijzonder uitzien, maar onveilig is het zeker niet. Als je een Segway bij ons huurt, dan krijgt iedereen een uitgebreide training van een ervaren instructeur. Onze ervaring is dat na deze training iedereen vol vertrouwen op de Segway staat. Maak je dus geen zorgen dat jij of iemand in de groep het niet kan, wij gaan ervoor zorgen dat iedereen veilig de weg op gaat met de Segway!

Huur nu jouw Segway op locatie bij Segway-Tour!

Segway-Tour verhuurt Segway’s door heel Nederland. Heb jij speciale wensen qua locatie of heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om jouw feest, meeting, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellendag te laten slagen! Door onze jarenlange ervaring met Segway’s op locatie hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd met leuke restaurants, prachtige musea en gezellige kroegen. Bij Segway-Tour denken we graag mee om van jouw familiedag of teambuildingsdag tot een onvergetelijke dag te maken!

Huur dus een Segway op een locatie die jij bepaalt en maak er een dag van vol plezier en avontuur!

Bij Segway-Tour bieden wij ook leuke Segway arrangementen. Ben je benieuwd? Kijk dan snel op de pagina!

    Naam (*)

    E-mail (*)

    Telefoonnummer (*)

    Je bericht