Skip to main content
Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 085-902 9941

Segway rijden tijdens een groepsuitje, vrijgezellendag of vriendenweekend!

Wil je een vrijgezellendag, vriendenweekend of groepsuitje organiseren, maar weet je nog niet wat je moet gaan doen? Wil je plezier hebben en moet het gaaf, avontuurlijk en ook nog eens onvergetelijk zijn? Ga dan Segway rijden! Trek samen met je vrienden en vriendinnen door de natuur of bezichtig een stad op een fantastische manier. Segway rijden is dé activiteit voor jouw vrijgezellendag, vriendenweekend of groepsuitje!

Segway rijden met je vrienden en vriendinnen is een onvergetelijke ervaring!

Segway rijden kan iedereen. Iedereen?! Ja, ook jij, jouw vrienden, vriendinnen of de vrijgezel. Het enige wat je nodig hebt is een juiste uitleg en begeleiding van de Segway. En die goede begeleiding krijg je van onze ervaren instructeurs. Zij zullen jou alles leren hoe je de Segway op een veilige, plezierige en comfortabele manier bestuurt. Nadat je de eerste meters hebt afgelegd op onze veilige en milieuvriendelijke Segways zul je snel één worden met de Segway. Geniet van de buitenlucht en de omgeving en laat de Segway jou en je vrienden een geweldige dag bezorgen. Niets staat een onvergetelijke vrijgezellendag of vriendendag meer in de weg als je je laat rijden door een Segway!

Vriendenuitjes, vrijgezellendagen en groepsfeestjes vier je op de Segway!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en arrangementen van Segway-Tour? Laat je dan inspireren op onze pagina voor groepsuitjes, vrijgezellendagen en vriendenweekenden in combinatie met het rijden van een Segway! En heb je nog vragen of specifieke wensen, neem dan gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring met groepsuitjes en vriendendagen en ons grote netwerk kunnen wij jou misschien wel helpen. Wij zullen er alles aan doen om jouw groepsuitje te laten slagen!

Kunnen wij jou misschien ergens bij helpen of heb je nog vragen over het Segway rijden? Geweldig! Bel of mail ons dan geheel vrijblijvend. Wij zitten voor jou klaar met gepast advies!

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Je bericht

  OP LOCATIE

  Heb jij een bedrijfsfeestje of personeelsuitje te organiseren en moet dat op een speciale plek gebeuren? Denk eens aan een Segway! Op deze pagina voor Segway’s op locatie vind je hierover alle informatie!

  Lees verder…

  ARRANGEMENTEN

  Segway-Tour biedt allerlei soorten Segway arrangementen. Omdat de Segway op iedere ondergrond uit de voeten kan, zijn de mogelijkheden eindeloos. Stad of natuur, de Segway rijdt je rond en laat jou samen met jouw gezelschap genieten van de omgeving. Segway-Tour biedt verschillende arrangementen en tours die je langs de mooiste plekken leidt en je op de meest fantastische plekken laat stoppen voor een hapje en een drankje. Kijk snel op deze pagina voor Segway arrangementen en doe inspiratie op voor jouw volgende feestje!

  Lees verder…