Skip to main content
Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 085-902 9941

Bedrijfsuitje organiseren? Mix teambuiling met avontuur en plezier en ga Segway rijden!

Ben je op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor jullie aankomend bedrijfsuitje? Kies dan voor een Segway tour en je bent verzekerd van een geweldige activiteit in de buitenlucht. Plezier, behendigheid, teambuilding en avontuur komen allemaal samen als je kiest voor een bedrijfsuitje op de Segway!

Segway rijden perfect voor teambuilding!

Maar Segway rijden, is dat niet moeilijk? Is dat niet gevaarlijk? Is dat leuk voor iedereen binnen mijn bedrijf? Het zijn vragen die we geregeld vooraf horen, maar de antwoorden zijn heel simpel: nee, nee en JA! Onze jarenlange ervaring leert ons dat iedereen Segway kan rijden. Zeker nadat ze deel hebben genomen aan onze Segway training van onze ervaren instructeurs. Een bedrijfsuitje wordt echt onvergetelijk als er Segways in het spel zijn. Laat je heerlijk rondrijden door deze elektrische zelfbalancerende voertuigen en geniet van de buitenlucht, de omgeving en van je collega’s. Teambuilding is nog nooit zo leuk geweest en je verrast je personeel, relaties en collega’s echt op een manier die ze nooit achter je hadden gezocht!

Het hele bedrijf met plezier op de Segway!

Los van het feit dat Segway rijden gewoon een heel leuke activiteit is voor het bedrijf, werkt het ook nog eens mee aan de naamsbekendheid. Want een heel bedrijf op een Segway, dat valt toch iedereen op?! Segway-Tour biedt ook mogelijkheden voor andere bedrijfsactiviteiten in combinatie met een Segway. Wat denk je van een Segway met reclame op jouw evenement of een Segway clinic tijdens een open dag? Dit alles kunnen wij voor jullie verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dus wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje of bedrijfsfeestje vol plezier en avontuur? Dan huur je een Segway! Bij Segway-Tour staan wij voor je klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een Segway te huren op locatie of tijdens een event? Kijk dan op onze pagina voor Segway’s op locatie of vul onderstaand contactformulier in!

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Je bericht

  OP LOCATIE

  Heb jij een bedrijfsfeestje of personeelsuitje te organiseren en moet dat op een speciale plek gebeuren? Denk eens aan een Segway! Op deze pagina voor Segway’s op locatie vind je hierover alle informatie!

  Lees verder…

  ARRANGEMENTEN

  Segway-Tour biedt allerlei soorten Segway arrangementen. Omdat de Segway op iedere ondergrond uit de voeten kan, zijn de mogelijkheden eindeloos. Stad of natuur, de Segway rijdt je rond en laat jou samen met jouw gezelschap genieten van de omgeving. Segway-Tour biedt verschillende arrangementen en tours die je langs de mooiste plekken leidt en je op de meest fantastische plekken laat stoppen voor een hapje en een drankje. Kijk snel op deze pagina voor Segway arrangementen en doe inspiratie op voor jouw volgende feestje!

  Lees verder…