Skip to main content
Heb je nog vragen over de mogelijkheden van het huren van een Segway tijdens een bedrijfsuitje, een beurs of een event? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 085-902 9941

Segway Tour – De leukste manier van vervoer!

Bij Segway Tour verzorgen wij al vele jaren met veel plezier bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten waarbij de Segway centraal staat. Waarom een Segway? Omdat het ons favoriete vervoersmiddel is! Een Segway is een elektrisch zelfbalancerend vervoersmiddel dat bijna op iedere ondergrond uit de voeten kan. In de stad of midden in de natuur, de Segway rijdt je rond. Een tour op een Segway staat dan ook garant voor plezier en avontuur voor jong en oud. Het is een milieuvriendelijke manier van vervoer en het is ook nog eens heel veilig. Onze ervaren instructeurs zorgen er iedere keer weer voor dat iedereen na de zelfontwikkelde Segway-training vol vertrouwen op pad kan met de Segway.

Grote groepen, kleine groepen en Segway’s door heel Nederland!

Wij bieden georganiseerde Segway arrangementen voor kleine en grote groepen tot wel 300 personen. Ook als je een Segway op locatie wilt huren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk Segway’s door heel Nederland. Je kunt ervan op aan dat wij bij Segway-Tour er alles aan zullen doen om jouw bedrijfsfeest, familiedag of vrijgezellenfeest te laten slagen!

Speciale Segway wensen? Segway-Tour regelt het!

Heb je speciale wensen? Neem ook dan gerust contact met ons op! Door onze jarenlange ervaring in bedrijfsfeestjes, familiefeestjes en vrijgezellendagen hebben wij een enorm netwerk. Als het gaat om het organiseren van feestjes, familiedagen of speciale evenementen dan zien wij het ontzorgen als onze hoofdtaak!

BEDRIJFSUITJES

Ben je op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor jullie aankomend bedrijfsuitje? Kies dan voor een Segway tour en je bent verzekerd van een geweldige activiteit in de buitenlucht. Plezier, behendigheid, teambuilding en avontuur komen allemaal samen als je kiest voor een bedrijfsuitje op de Segway!

Lees verder…

OP LOCATIE

Een Segway is een vervoersmiddel dat op iedere ondergrond uit de voeten kan. In de stad of off-road, de Segway brengt je op iedere plek waar jij maar wilt. Door zijn natuurvriendelijke en geluidloze karakter ben je ook nog eens het milieu niet tot last. Heb jij een bedrijfsfeestje of personeelsuitje te organiseren en moet dat op een speciale plek gebeuren? Denk eens aan een Segway! Op deze pagina voor Segway’s op locatie vind je hierover alle informatie!

Lees verder…

ARRANGEMENTEN

Segway-Tour biedt allerlei soorten Segway arrangementen. Omdat de Segway op iedere ondergrond uit de voeten kan, zijn de mogelijkheden eindeloos. Stad of natuur, de Segway rijdt je rond en laat jou samen met jouw gezelschap genieten van de omgeving. Segway-Tour biedt verschillende arrangementen en tours die je langs de mooiste plekken leidt en je op de meest fantastische plekken laat stoppen voor een hapje en een drankje. Kijk snel op deze pagina voor Segway arrangementen en doe inspiratie op voor jouw volgende feestje!

Lees verder…